Geert Wilders veegt vloer aan met zorgverzekeraars om hogere premies: “pure diefstal”

✡✡ Pro-Islam Mark Rutte Fucked Trumpster Geert Wilders, for 3 Term. The IsraelFirster TIGHTASS were dumped by Zombies and Ditched by MediaWhores. Geert Wilders is hitchhiking the ‘Insurance Tyranny’ Issue to Hijack the Headlines for a Shameless Jewish Comeback. فأتى اللّهُ بُنيانهُم مِّن القواعِدِ فخرّ عليهِمُ السّقفُ مِن فوقِهِم ✡✡
✡✡ Pro-Islam Mark Rutte Fucked Trumpster Geert Wilders, for 3 Term. The IsraelFirster TIGHTASS were dumped by Zombies and Ditched by MediaWhores. Geert Wilders is hitchhiking the ‘Insurance Tyranny’ Issue to Hijack the Headlines for a Shameless Jewish Comeback. فأتى اللّهُ بُنيانهُم مِّن القواعِدِ فخرّ عليهِمُ السّقفُ مِن فوقِهِم ✡✡

✡✡ Pro-Islam Mark Rutte Fucked Trumpster Geert Wilders, for 3 Term. The IsraelFirster TIGHTASS were dumped by Zombies and Ditched by MediaWhores. Geert Wilders is hitchhiking the ‘Insurance Tyranny’ Issue to Hijack the Headlines for a Shameless Jewish Comeback. فأتى اللّهُ بُنيانهُم مِّن القواعِدِ فخرّ عليهِمُ السّقفُ مِن فوقِهِم ✡✡

eunmask

Dit is pure Diefstal!

In 2018 mogen we allemaal meer gaan betalen voor onze zorgverzekering. Wilders is woedend over de stijging in de zorgpremies en zegt dat de verzekeraars hun eigen reserves hadden moeten aanspreken om de premies laag te houden.

We hebben nu al iets om tegenop te zien voor het komende jaar: in 2018 zullen de zorgpremies namelijk weer stijgen. De topman van zorgverzekeraar DSW vertelde vanochtend op Radio 1 dat verzekeraars minder geld van het rijk kregen dan verwacht. Door de tegenvaller van 400 miljoen euro gaan de premies het komende jaar met 30 euro per jaar omhoog.

Zorgverzekeraars krijgen een groot deel van hun geld van het zorgverzekeringsfonds van de overheid. Hierin komen alle premies terecht die bedrijven afdragen voor hun werknemers. De rest van het geld komt van de verplichte zorgverzekering die we allemaal moeten hebben. Omdat er onverwacht minder geld binnenkwam dan berekend…

View original post 186 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s